Skip to content

MEDARBETARE PÅ TANDLÄKARE LE

Minh

Minh Le, legitimerad tandläkare

Minh, allmäntandläkare med passion för bettrehabilitering och kosmetisk tandvård, är uppväxt i Lidköping och utbildad vid Tandvårdshögskolan i Malmö. Minh forskar inom tandvårdsmaterial på Tandvårdshögskolan i Malmö, där han också undervisar blivande tandläkare. Mångspråkig och talar flytande svenska, engelska och kantonesiska på konversationsnivå.


Lisa Svensson, tandsköterska

Lisa är trogen sitt yrke sedan 1985 och kan ge dig utmärkta råd kring din munhälsa. Våga fråga! Genom sin långa erfarenhet och särskilda vana att bemöta tandvårdsrädda patienter ser Lisa till att besöket blir en lite extra trygg upplevelse i en stressfri och trevlig miljö. Lisa talar flytande svenska och engelska.

Lisa

Anneli

Anneli Cartner Lundh, tandsköterska

Anneli utbildades på Statens Tandsköterskeskola Malmö år 1981. Efter sin utbildning har Anneli varit verksam som tandsköterska i över 30 år inom Folktandvården och Tandvårdshögskolan i Malmö. Med andra ord brinner Anneli för sitt yrke! Att bemöta tandvårdsrädda patienter är en utmaning för tandvårdspersonal, men genom sin långa erfarenhet och kompetens kan du känna dig extra trygg inför ditt besök i vår lugna miljö. Anneli talar flytande svenska och engelska.

 


Kimberly Andersson, legitimerad tandhygienist

Kimberly är en Malmö-tjej med en tandhygienist-examen på Tandvårdshögskolan i Malmö. Kimberly brinner för omhändertagande och har en gedigen bakgrund som undersköterska på Skånes universitetssjukhuset, Lund. Kimberly talar flytande svenska och engelska.

Kimberly

Boka din tid online eller ring oss på 040 23 84 40.