Skip to content

Patientinfo
För dig som ska besöka Tandläkare Le

Hej kära patienter,

Vi erbjuder idag tandvård för hela familjen, hos oss är alla välkomna! Vi tar även emot akutpatienter som har tandvärk, skadat eller slagit ut en tand eller har andra akuta problem. 

Vi är anslutna till Försäkringskassan som administrerar statliga tandvårdsstöd. Det statliga tandvårdsstödet består av allmänt och särskilt tandvårdsbidrag, samt högkostnadsskydd.
Du kan läsa mer om hur tandvårdsstödet funkar och om du är berättigad till det.  

Vi är en kontantfri klinik, hos går det bra att betala med betalkort eller via SWISH.

Hos Tandläkare Le så är våra patienters och medarbetares hälsa, välmående och säkerhet av högsta prioritet. Inom tandvården har vi länge haft strikta och omfattande hygienrutiner för att all tandvårdpersonal ska kunna behandla även sjuka patienter utan risk för sin egen hälsa. Att hantera smittorisker är med andra ord en del av vår vardag.

Vi vill att både patienter och våra medarbetare ska känna sig trygga med ditt besök hos oss är vi därför mycket tacksamma för:

  • att du ombokar besöket i god tid om du har varit utsatt för smitta, risk för smitta eller upplever eventuella symptom såsom feber eller hosta.
  • att du undviker att ta med dig sällskap vid ditt besök om det inte är absolut nödvändigt

Om du känner dig osäker, har frågor eller funderingar inför ditt besök så är du alltid välkommen att kontakta oss per telefon 040 23 84 40 eller e-post info@tandlakarele.se.

Välkommen! 

Du kan även boka tid online