Hoppa till innehåll

Om Tandläkare Le

Personligt bemötande

Personligt bemötande

Vår ambition och strävan är att erbjuda Skånes bästa tandvård i en ansvarsfull och trevlig miljö med personligt bemötande. Du blir respekterad, delaktig i beslut rörande din munhälsa och kan känna dig trygg tillsammans med ett litet men samspelt tandvårdsteam.

Till skillnad mot många av de stora tandvårdsklinikerna, där tandläkare kommer och går, så kan du känna dig trygg här hos Tandläkare Le genom att du alltid går till en och samma tandläkare. Skicklig tandläkare som nogsamt sätter sig in i din munhälsa och där du alltid får lite extra tid avsatt jämfört med vad de flesta andra vårdgivare erbjuder. Det gör vi därför att vi vet att mer tid ger bättre kvalitet i det utförda arbetet.


Tandvård med omtanke

Vi tror på tandvård med omtanke och vill ge dig den bästa möjliga tandvårdsupplevelsen av ditt besök. Vi har erfarenhet och vana av att arbeta med dig som är tandvårdsrädd. Kliniken utför idag både allmän och estetisk tandvård. Har du behov av akut tandvård är du givetvis också välkommen! Hos oss på Tandläkare Le skapar vi alltid en individuellt anpassad behandlingsplan baserat på just dina behov. För dig som är tandvårdsrädd (Du är sannerligen inte ensam! Det är många med dig som känner oro och ängslan inför ett tandläkarbesök) så finns vi här för dig. Vi har kunskapen, erfarenheten och erbjuder dig en lugn miljö där du kommer känna dig mindre rädd. Säg bara till inför ditt besök att du är tandvårdsrädd, så kan vi sätta av extra tid och omsorg när du besöker oss.

Tandsköterska Lisa

Tandläkare Le

Hög hantverksskicklighet

Vi väljer samarbetspartners och leverantörer noga, så att vi kan erbjuda dig miljömässigt säkra produkter och tjänster av god kvalitet. Genom hög hantverksskicklighet, svensktillverkade tandersättningar* och personligt omhändertagande ser vi till att du alltid känner dig nöjd med resultatet.

Vi är mycket noggranna och har en stor kärlek till vårt hantverk, som följer de aktuella regelverken och den vetenskapliga praxisen. Alla som arbetar hos oss är professionella och följer alltid den senaste utvecklingen inom tandvård. Tack vare vår tandläkares engagemang vid Tandvårdshögskolan så har vi alltid direkt tillgång till de senaste forskningsrönen. Hos Tandläkare Le får du tillgång till allt inom allmäntandvård, och dessutom erbjuder vi ett särskilt kunnande inom bettrehabilitering och estetisk tandvård, som till exempel tandblekning.

* Många kliniker väljer att beställa tandersättningar från andra länder i världen. Vi har valt att endast samarbeta med tandtekniker i Sverige vilket möjliggör en närmre kontakt mellan oss och den som tillverkar din tandersättning. Du kan känna dig trygg med att dina tandersättningar är tillverkade av godkända material och följer Läkemedelsverkets regelverk.

 

Vi tar ansvar för miljön

Vi är medvetna om att vår verksamhet har inverkan på miljön, så därför tar vi ansvar för vårt miljöavtryck. Sedan Tandläkare Le grundades år 2017 har vi arbetat med ett konsekvent kretsloppstänkande. Det är en viktig principsak hos oss och utgör själva grunden i vårt sätt att bemöta och behandla våra patienter. Eftersom vi leds av tanken att allt en gång ska tillbaka till naturen strävar vi efter att minimera den negativa klimatpåverkan.

Vi behöver alla anstränga oss tillsammans för att minimera klimatförändringarna! För oss på Tandläkare Le så känns det därför självklart att göra vårt bästa för att systematiskt och konsekvent arbeta med att ständigt minska vårt negativa avtryck på miljön, även om vi bara är en liten verksamhet. För att nämna några konkreta exempel på det vi gör så har vi i största möjliga mån ersatt engångsartiklar till miljövänliga alternativ allteftersom tillgängligheten och när det är möjligt välja leverantörer i närområdet.

Tandläkare Le

Boka din tid online eller ring oss på 040 23 84 40.